foradia subscriutegrat

L’Andreu Sempere implica a la societat en una iniciativa solidària

'Un Mar de Drets' és el projecte que han dut a terme l'alumnat de 4t d'ESO, i que ha mobilitzat al veïnat i a empreses, per a aconseguir aliments per a Creu Roja Alcoi i ACNUR

L’alumnat de 4t d’ESO de l’assignatura de Valors Ètics de l’IES Andreu Sempere ha mobilitzat la comunitat educativa, però també a les veïnes i veïns, i empreses i entitats.

La iniciativa, anomenada ‘Un mar de Drets’, ha eixit d’aquesta assignatura en la qual han estudiat la Declaració Universal de Drets Humans, i han comprovat que hi ha molts objectius que no es compleixen. Per aquest motiu han volgut conscienciar a la societat i contribuir en la millora de les condicions de vida d’aquells que més ho necessiten, independentment si estan lluny o prop d’ells.

En aquest projecte han participat tots els departaments de l’institut, com per exemple, Arts Gràfiques s’ha encarregat del material de difusió, mentre que el de llengües ha donat contingut en valencià, castellà, anglés, francés, i fins i tot àrab.

Els pares, mares i la resta de l’alumnat del centre també han participat aportant aliments que s’han repartit a Creu Roja Alcoi, i a ACNUR, que ho repartirà en camps de refugiats.

Però, aquesta iniciativa no s’ha quedat ací, els i les alumnes, han volgut compartir amb el veïnat aquests coneixements, i han demanat a l’Associació del barri de l’Eixample, i a l’Ajuntament que els fera de pont, i han aconseguit que el Mercat de Sant Roc, el Grup Nudisco, Muro Punt, Textiles Pastor, Escayolas Pepilos, PlasNoteT, Renault Auto Olcina, Estampados Prato, i el Grup Torka hagen col·laborat aportant diners i aliments en aquest projecte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *