foradia subscriutegrat

La Coordinadora pel Valencià impulsa el curs ‘Literatura i Educació des del Foment Lector’

Serà un curs virtual de 10 hores, certificat pel CEFIRE d'Alcoi, i que està destinada als docents i al públic en general

Per culpa de la pandèmia, des de la Coordinadora pel Valencià no s’han pogut dur a terme moltes de les presentacions literàries que estaven previstes, però, per tal de seguir amb la seua activitat, han organitzat el curs virtual, ‘Literatura i Educació des del Foment Lector’.

Seran 10 hores de curs, certificats pel CEFIRE d’Alcoi i estarà dirigit als docents, però també obert al públic en general que vulga participar d’espectador en les presentacions.

Cada dimecres a partir del dia 3 de març i fins al 28 d’abril, es presentarà una novetat literària de forma virtual, en horari de 19 a 20h. Les presentacions i les taules redones tindran un format d’entrevista. En la primera part de la xerrada, es parlarà amb l’autor o autora i després es presentarà el llibre en un espai amb preguntes.

Aquells docents que vulguen certificació s’hauran d’inscriure en la pàgina del CEFIRE d’Alcoi. Les connexions a aquests esdeveniments virtuals es realitzaran per la web del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant. També podrà accedir des de la pàgina de la Coordinadora pel Valencià.

Des d’aquesta entitat aprofiten per a recordar que encara hi ha calendaris de paret, que es poden aconseguir pel correu de la coordinadora, o en la llibreria Detroit d’Alcoi o la Biblioteca de Cocentaina. Són gratuïts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *