foradia subscriutegrat

La Diputació de València ha aportat més de 17 milions d’euros als ajuntaments de la província

A més, també ha ajudat a agilitzar el procés i ha revisat la concessió de les ajudes en els Municipis de menys de 5.000 habitants

Els ajuntaments de la província de València ja disposen de la part de les ajudes que la Diputació de València aporta al Pla Resistir. En global sumen un poc més de 17 milions d’euros, que seran destinats a aquells col·lectius que s’han vist més afectats per la pandèmia.

El Pla Resistir, impulsat per la Generalitat Valenciana, compta amb una dotació global de 160 milions d’euros. En aquest programa participen també les tres diputacions del País Valencià, els ajuntaments i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Toni Gaspar, president de la Diputació de València, ha destacat “la capacitat d’acord que han demostrat totes les institucions que participen en el Pla Resistir”, i ha agraït al president de la Generalitat, Ximo Puig, “la posada en marxa d’aquest programa d’ajuda”.

Des de la Diputació s’han implicat més enllà de l’aportació econòmica, ja que també s’ha encarregat de supervisar la tramitació de la concessió de les ajudes als afectats en municipis de menys de 5.000 habitants, per tal d’agilitzar el procés.

Aquesta administració provincial ha aportat aproximadament la quarta part de les ajudes que rebran els ajuntaments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *