foradia pressupostparticipatiualcoi

Oliva durà endavant actuacions per a les vies ciclopeatonals

La Diputació de València subvencionarà aquest projecte dins de la seua estratègia REACCIONA per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic

David González, alcalde d’Oliva i responsable de l’àrea de mobilitat s’ha reunit amb la diputada de Mobilitat, Dolors Gimeno, per a parlar sobre les noves subvencions que durà a terme l’administració provincial.

Aquestes ajudes beneficiaran als projectes que ja ha iniciat l’Ajuntament d’Oliva per a dur a terme futures vies ciclopeatonals, uns plans que ja es van aprovar en febrer i que ara, estan en fase d’avaluació ambiental per part de la conselleria.

Des de l’Ajuntament s’estan estudiant alternatives per a proposar-les a la Junta Local de Govern, tenint en compte criteris com el respecte al medi natural, l’ús i el benefici social, aprofitar els camins existents i la connexió amb trams existents, entre altres.

La Diputació de València serà la que subvencione aquest projecte, ja que està duent a terme l’estratègia REACCIONA per a mitigar i adaptar-se al canvi climàtic.

L’Ajuntament d’Oliva ja ha demanat, dins d’aquest pla de subvencions, ajudes per a instal·lar plaques fotovoltaiques, la redacció d’un Pla Local de gestió de Residus, la compra d’un vehicle elèctric I la millora del cicle integral de l’aigua.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *