lasarga mediamborganica

L’alberg caní encara la segona fase de les seues obres

Aquestes actuacions van ser proposades als Pressupostos Participatius, i ara s'està renovant la fusteria metàl·lica de les portes d'accés a les gàbies

Les obres a l’alberg caní, que van ser la segona proposta que es va triar en els Pressupostos Participatius, ja encaren la seua segona fase d’actuacions. Es tracta de la renovació de la fusteria metàl·lica de les portes d’accés a les gàbies. La inversió per a aquests treballs ha sigut de 48.342 euros.

En la primera fase es va millorar la pavimentació exterior i interior d’aquestes gàbies.

Els treballs s’estan realitzant de forma més lenta, ja que no només és canviar les portes, també s’ha de traslladar als gossos que viuen ací a unes altres gàbies per a poder dur a terme aquesta actuació.

Aquestes portes són més lleugeres i segures i s’evita que puguen clavar les mans pels seus forats, de tal manera que s’evita qualsevol perill.

Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa, ha destacat que “els Pressupostos Participatius tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, a fi d’establir les seues demandes i preocupacions principals en matèria d’inversió i despesa corrent i incloure-les en el pressupost anual de l’any següent. És important que la ciutadania veja com els projectes que presenten i després són votats es porten a terme- Aquesta va ser la segona proposta més votada de l’any passat, continuem així reforçant l’empoderament de la ciutadania en anar fent realitat propostes emeses als pressupostos participatius. Aquest treball es veu reflectit a l’increment de la participació en el procés any rere any”.

Amb aquestes obres, i amb les de l’interior de les casetes, i en la zona de jocs, s’ha aconseguit millorar les condicions higièniques i de seguretat a l’interior de les casetes dels gossos, a més un altre objectiu és donar-li una major utilitat a la zona de jocs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *