foradia pressupostparticipatiualcoi

Oliva commemorarà virtualment el Dia Internacional de la Dona

Des de la regidoria d'Igualtat i Diversitat de l'Ajuntament de la localitat, conviden a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat que tindrà lloc a les 19h del dilluns 8 de març

La regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Anna Mena, han organitzat una commemoració virtual del Dia Internacional de la Dona, a la que volen convidar a tota la ciutadania a participar.

Amb aquesta activitat es volen reivindicar els drets i lluitar contra les desigualtats que encara existeixen a la nostra societat, però, per culpa de la pandèmia, no és possible realitzar els actes com altres anys, així que, des d’aquesta regidoria, es realitzarà un acte online, que tindrà lloc el dilluns 8 de març a les 19h, i es podrà seguir a través del Facebook de l’Ajuntament d’Oliva. En aquest acte es llegirà un manifest com es fa any rere any.

Per a participar plenament en aquesta commemoració, l’Ajuntament indica que s’ha de seguir quatre passos. El primer d’ells és que a partir de l’1 de març tots aquells que vulguen formar part d’aquesta lluita, poden decorar el seu balcó o finestra amb un mocador, una tela, o una peça de roba de color violeta, després s’haurà de fer una fotografia i pujar-la el dia 8 de març a Facebook, amb els hashtags #OlivaÉsVioleta #8M, i amb alguna frase que simbolitze aquest dia. Aquest mateix dia a les 19h es farà una lectura del manifest en la pàgina de Facebook del consistori.

Des de la regidoria d’Igualtat i Diversitat volen la participació de la ciutadania i que: “omplim entre totes i tots, les xarxes socials d’igualtat”, amb el lema: “Fem del nostre municipi una ciutat violeta!”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *