foradia subscriutegrat

Casa Taino es reinventa amb una tenda ‘Eco-Amigable’

Després de més d'una dècada treballant com a allotjament rural, la Covid-19 ha fet a aquest negoci de Benilloba s'haja adaptat en l'actualitat d'una forma sostenible

Casa Taino s’ha reinventat, s’ha adaptat a aquesta nova situació mundial. Després de més d’una dècada treballant com a allotjament rural, s’han fet més conscients de la importància de respectar al medi ambient. En aquest temps d’història de Casa Taino també s’han adaptat a l”ecoturisme’, però ara, per la Covid-19, han volgut donar un pas més enllà, i s’han reinventat gràcies a ‘Siserres’, una tenda Eco-Amigable.

Una nova forma de compra responsable, participativa, i que practica l’economia circular, en la qual influeixen les sis erres: reduir, reutilitzar, reciclar, regenerar, regalar i redistribuir.

En aquesta nova botiga de Benilloba, podràs trobar objectes únics i originals com mobles, quadres, artesania, teles, objectes àtics, decoració, elements útils, funcionals o culturals com fotografies, pintura, escultura, música, llibres i jocs. Tots ells busquen una nova vida.

Des de ‘Siserres’ expliquen sobre aquesta nova iniciativa que: “Es tracta, simplement, de sentir-nos millor sabent que estem cuidant el medi ambient, practicant una forma de vida més responsable amb l’entorn”. A més, afegeixen que: “Reduir, reutilitzar i reciclar t’ajuden a tirar menys brossa, a estalviar diners i a ser un consumidor conscient amb la importància de reduir les emissions de carboni”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *