foradia subscriutegrat

El Pare Vitòria guanya la fase local de la Lliga de Debat

Aquest certament està organitzat per la Xarxa Vives d'Universitats, i l'institut alcoià representarà a la Universitat d'Alacant en la fase final

L’IES Pare Vitòria d’Alcoi ha sigut el guanyador de la fase local de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives d’Universitats, el que significa que serà el representant de la Universitat d’Alacant en la fase final.

En l’edició de 2021 el debat és sobre la pregunta: “És compatible el creixement global de l’economia amb el respecte al medi ambient?”, i té com a novetat que no es fa presencial, ja que per culpa de la pandèmia, l’organització ha optat per fer debats virtuals mitjançant videoconferències.

L’equip alcoià està format per Aina Seguí, Maria Belloso, Alba Cortell, Maya Torregrosa, Arnau Vila, Ariadna Vilaplana i Pablo Picó, capitanejats pel professor Saül Blasco.

La fase final es disputarà a partir del 13 d’abril amb el mateix format front a tots els equips guanyadors de les fases locals del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, Andorra i Sardenya.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *