foradia subscriutegrat

La incidència baixa en les localitats de l’Alcoià i El Comtat

Alcoi, Ibi i Muro ja estan per davall dels 70 casos per cada 100.000 habitants, i Castalla, Cocentaina i Onil, per baix dels 140

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades sobre l’evolució de la pandèmia dels municipis del País Valencià, i cada vegada els resultats són millors.

Alcoi i Muro, ja tenen una incidència de 67 i 64 casos per cada 100.000 habitants, respectivament, el que suposa que actualment a aquestes localitats hi ha 40 i 6 casos actius de Covid-19.

Ibi a hores d’ara és el municipi que més baixa té la seua incidència, ja que, la ciutat dels joguets a dia 2 de març té una incidència de 38 casos per cada 100.000 habitants, el que es tradueix en 9 casos positius de coronavirus. Malauradament, en Ibi ha sigut en l’única d’aquestes localitats que s’ha lamentat una víctima mortal.

Per la seua part, Castalla i Cocentaina, encara tenen xifres més altes, i la seua incidència és de 138 i 112 respectivament, és a dir, en aquests pobles hi ha 14 i 13 persones que estan patint la malaltia.

Onil, que era la localitat que més lentament estava baixant la seua incidència ha millorat notablement als últims quatre dies, ja que de 226 casos per cada 100.000 habitants que hi havia el passat 26 de febrer, ara ja estan en 119 casos, el que significa que hi ha 9 casos actius.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *