foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Gandia ja ha tramitat 540 Ajudes Parèntesi

En total, s'han presentat 712 sol·licituds, és a dir, que ja s'han tramitat el 78%. Des del consistori a més, es planteja fer una segona convocatòria a partir del 12 de març

El regidor de Govern Obert i Coordinació Administrativa, José Manuel Prieto, ha informat que el govern de Gandia ha aprovat ja la cinquena remesa de les sol·licituds a les Ajudes Parèntesi, és a dir 113 noves subvencions. Aquestes sol·licituds podrien pagar-se a finals de setmana per un valor superior de 200.000 euros.

Des de l’Ajuntament de Gandia ja s’han tramitat 540 sol·licituds, és a dir el 78% de les 712 presentades en data del 8 de març.

A finals de setmana, quan aquesta nova remesa rebrà la seua ajuda, ja s’haurien pagat 1.254.528 euros.

Segons Prieto: “La filosofia és l’agilitat en els tràmits i en els pagaments, perquè no es pot esperar, ja que les ajudes valen pal·liar el parèntesi en l’activitat generat per la pandèmia”.

A més, el regidor ha anunciat que el govern local està treballant en una segona edició de les Ajudes Parèntesi Gandia, per a poder incloure aquelles sol·licituds que no s’han pogut pagar, ja que corresponen a activitats econòmiques o figures jurídiques no contemplades en l’actual línia. Aquesta segona edició es posarà en marxa quan finalitze el termini d’aquesta primera convocatòria, a partir del 12 de març.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *