foradia subscriutegrat

Gandia farà valdre els seus atractius turístics en Fitur

La capital de la Safor estarà present en la 47 edició Fira Internacional de Turisme de Madrid, i donarà a conéixer els seus atractius, així com futurs projectes que es volen fer a la ciutat

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha presentat els continguts que la ciutat portarà a la 47 edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid que se celebrarà entre els dies 18 i 22 de gener.

Segons Mascarell aquesta Fira permetrà mostrar “la millor cara de Gandia en una edició que marca un punt d’inflexió. Aspirem a la normalitat i tenim moltes expectatives després d’un estiu que ha suposat la millor temporada dels darrers anys”.

Gandia tindrà un espai privilegiat a la Fira, o la innovació tindrà un paper molt important, ja que la localitat s’incorporarà al Metavers, per convertir-se en una de les primeres platges d’Espanya que podrà ser visitada de manera virtual. També es presentaran els projectes que s’executaran tant als tinglados del Port, com el sender verd que unirà Beniopa amb Sant Nicolau.

El responsable de turisme ha explicat que l’obsequi d’aquesta edició per als visitants més il·lustres serà una reproducció d’una de les imatges trobades a la Cova del Parpalló. “Fa 20.000 anys Gandia ja era un lloc de trobada i continuarem treballant per convertir el Parpalló en un atractiu turístic més que ens ajude a desestacionalitzar”.

“Durant aquests dies també hi haurà lloc per a la gastronomia amb un showcooking a càrrec del Restaurant Casa Jose, les Falles i la Setmana Santa o els festivals de música que es desenvoluparan aquest any a la nostra ciutat” ha destacat Mascarell alhora que ha avançat que altres aspectes que es remarcaran són l’accessibilitat i la sostenibilitat de Gandia com a destinació turística de referència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *