foradia subscriutegrat

Patricia Blanquer anuncia que la rotonda d’accés nord es realitzarà tan prompte com siga possible

La diputada socialista al Congrés ha comparegut en roda de premsa juntament amb l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés per tal d'explicar que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana es farà càrrec d'aquesta inversió

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, juntament amb la diputada socialista al Congres, l’alcoiana Patricia Blanquer, han comparegut en una roda de premsa per tal d’anunciar que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha donat el vistiplau al projecte de la rotonda d’accés nord de la ciutat.

Segons ha assenyalat Francés, aquesta rotonda “és molt necessària i reivindicada”, ja que millorarà la mobilitat al polígon Cotes Baixes, a la Zona Nord, i a Alcoi.

Per la seua part, la diputada socialista ha explicat que des del Ministeri hi ha un compromís per a dur a terme aquesta rotonda, ja que, “contribueix a una mobilitat més sostenible”. Blanquer encara no ha fixat una data per a començar amb aquest projecte, però ha assegurat que es realitzarà “tan prompte com siga possible”.

L’alcalde ha afirmat que el govern local estava dispost a assumir el cost d’aquestes obres, un cost de 900.000 euros, que ara es farà càrrec el Ministeri, gràcies al compromís de l’Ajuntament d’acceptar la cessió de la Nacional 340 al seu pas per Alcoi. Toni Francés, a més ha explicat que aquesta cessió es durà a un plenari extraordinari que se celebrarà en aquest mes de maig, per tal d’aprovar-la. En cas d’aprovar-se, l’Avinguda d’Alacant, Alzamora, l’Alameda i Juan Gil Albert passarien a ser de titularitat municipal i carrers urbans de la ciutat, el Pont de Fernando Reig continuarà sent del Ministeri.

Francés ha continuat dient que una vegada s’aprove “s’anunciarà el procés amb el qual el ministeri començaria a adaptar la rotonda, per a poder executar eixes obres”.

L’alcalde ha volgut finalitzar aquesta compareixença agraint a Patricia Blanquer “tot el treball que fa per Alcoi i per la nostra comarca, però concretament per aquest projecte, ja que han sigut moltes les reunions a les quals hem acudit al Ministeri de Foment, i finalment tot eixe treball ha donat el seu fruit en benefici d’Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *