foradia subscriutegrat

Dels 170 permisos tramitats per a la peatonalització s’han concedit 102

L'Ajuntament d'Alcoi va obrir un termini per tal de sol·licitar permisos per als vehicles que es vegen afectats per la peatonalització, que s'iniciarà el dia 29 de març

A partir del dia 29 començarà la conversió en zona de vianants del Centre d’Alcoi, i per això, des de l’Ajuntament van demanar als veïns i veïnes, i als comerciants i hostalers que feren la sol·licitud per a demanar els permisos per a vehicles.

A hores d’ara s’han tramitat 170 sol·licituds de les quals s’han concedit 102. En l’Ajuntament volen indicar que algunes d’elles no s’han acabat, ja que falta documentació o no corresponen als carrers inclosos en la peatonalització.

De les 102 autoritzacions per a vehicles, 46 són per a residents, residents de mobilitat reduïda i garatges 35, i 20 han sigut per a càrrega i descàrrega.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez, ha animat a la gent a fer la sol·licitud, i ha destacat el treball que està realitzant el personal tècnic municipal per tramitar els permisos.

En aquest enllaç es poden consultar totes les instruccions que s’han de seguir per a fer-la, així com els carrers implicats.

Recordem que existeixen diferents tipus de permisos: residents, residents amb mobilitat reduïda, plaça de garatge, càrrega i descàrrega/ repartiment a domicili, repartiment de menjar a domicili, repartiment a farmàcies, garatges d’establiments d’hostalatges, celebracions, prestació de serveis tècnics d’urgència i obres i mudances.

Els vehicles d’emergències o forces de seguretat, és a dir, Policia, Bombers, Protecció Civil o Ambulàncies, podran circular sense cap classe de permís. Pel que fa al transport públic continuarà funcionant de la mateixa manera, és a dir, les línies d’autobús urbà continuaran el seu mateix recorregut, travessant la zona per a vianants, i els taxis podran circular per aquests carrers sempre que estiguen de servei, i amb l’autorització de l’Ajuntament.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *