foradia cdturisme

En marxa el procés per tindre una nova peatonalització del Centre

S’ha celebrat una primera reunió i s’obri un procés de participació per fer una Ordenança consensuada

L’Ajuntament d’Alcoi ha obert el procés per a posar en marxa una nova peatonalització del Centre de la ciutat, i a la primera reunió celebrada es va explicar el procés participatiu que es portarà a terme per fer un Ordenança de peatonalització consensuada, recollint totes les opinions.

Cal recordar que s’ha posat en marxa una taula de mobilitat, a petició del PP, que ja s’ha reunit per tractar aquesta qüestió i on estan partits polítics, entitats veïnals, comerciants i hostalers. Per part del govern van estar l’alcalde, Toni Francés, el vicealcalde, Àlex Cerradelo, i els regidors de Mobilitat i Participació Ciutadana, Jordi Martínez, i Aroa Mira, que van explicar el procés i escoltar als assistents.

Les persones assistents van opinar sobre el procés anterior i van donar la seua visió sobre la conversió en zona de vianants, i ara les persones o entitats interessades poden fer les seues al·legacions o aportacions fins al pròxim 21 de febrer, després es faran tallers per treballar les propostes, que posteriorment seran avaluades i exposades. A la web de l’Ajuntament s’obrirà un espai, des de Participació, on poder obtenir informació sobre tot el procés. Confien que al mes de maig hi haja un nou document consensuat.

El govern municipal va desestimar recórrer una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que declarava nul·la l’Ordenança de peatonalització que es va fer en 2021, i s’ha posat el marxa el procés per tindre’n una nova.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *