foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi nominada com a Millor Destí Turístic SICTED del país

En 2019 la nostra ciutat ja va ser preseleccionada com a millor Destí i Millor Projecte de Millora de SICTED, i finalment va ser Segon Finalista pel projecte 'Jornades i Feria Gastronòmica Alcoi Gastronòmic', i Primera Finalista en 2018 al Millor Projecte de Grup de Millor d'Espanya per la 'Creació d'una agenda anual d'esdeveniments'

Alcoi ha tornat a ser nominada enguany com a Millor Destí Turístic SICTED d’Espanya. SICTED és el Sistema integral de Qualitat Turística Espanyola en destins, i és un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics que està impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme, i amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

El sistema està format per 221 destins de tot el país i un total de 9.079 empreses, de les quals, 5.863 tenen distinció. Alcoi és destí SICTED des de l’any 2013.

Actualment a la nostra ciutat hi ha 35 empreses que formen part d’aquesta xarxa. 12 d’elles tenen el segell SICTED-Covid, i l’oficina de turisme compta amb el certificat Q de qualitat turística des de 2011.

Els premis suposen el reconeixement a la consecució d’una iniciativa col·lectiva per la millora de la qualitat integral del destí realitzada per diferents agents.

Per a Lorena Zamorano, regidora de Turisme, “haver sigut preseleccionat novament entre més de 200 destins turístics d’Espanya demostra la importància del nostre projecte com a destí segur i compromés amb la qualitat turística”.

En l’any 2019 Alcoi ja va ser preseleccionada com a millor Destí i Millor Projecte de Millora de SICTED, i finalment va ser Segon Finalista pel projecte ‘Jornades i Feria Gastronòmica Alcoi Gastronòmic’, i Primera Finalista en 2018 al Millor Projecte de Grup de Millor d’Espanya per la ‘Creació d’una agenda anual d’esdeveniments’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *