foradia subscriutegrat

Lorena Zamorano: “Crec que és molt positiu que la gent amb interessos comuns s’agrupe”

Entrevistem a la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, amb motiu d'una nova secció de 'El poble savi' dedicada al Modernisme

Lorena Zamorano és una de les protagonistes de ‘El poble savi’ d’aquesta quinzena. Parlem amb ella sobre la Setmana Modernista.

Veure com totes les associacions d’Alcoi, més les dues que s’han creat expressament en el context de la Fira Modernista, s’impliquen en aquesta cita, és un orgull per a la regidoria de Turisme i, en general, per a tot l’Ajuntament. Així ho condensa la responsable al front, Lorena Zamorano: “És molt positiu que la gent amb interessos comuns acabe agrupant-se, i més estant als albors d’una fira amb tan poca trajectòria”. La regidora explica que és una bona manera de “recolzar” aquesta iniciativa, que espera que tinga “llarga vida”, des del principi. “Ha estat tota la societat, qui s’ha bolcat en aquest tema”, subratlla. Zamorano insisteix en què aquest “ímpetu” serà aquell que proporcione l’èxit a la Fira, aquell que permeti imprimir “tradició” per tal de tenir una segona festa destacada al llarg del temps a Alcoi, després dels Moros i Cristians, “com una Festa Major, i una Menor”. Un esdeveniment que ja comença.

Font: Marta Gisbert./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *