foradia pressupostparticipatiualcoi

El Col·legi José Arnauda adapta les seues jornades de portes obertes davant la situació

Encara que han hagut de prendre mesures, es podrà sol·licitar cita per a visitar el centre, i també es podrà fer entrevista virtual

El Col·legi alcoià José Arnauda ha treballat per tal de poder a oferir una jornada de portes obertes. Tot aquell que estiga interessat podrà anar al centre a visitar-ho, però abans haurà de concertar una cita. Cal assenyalar, que si estan els xiquets a l’aula, no es podran veure les classes per motius sanitaris. A més, per a aquells que vulguen fer-ho virtualment, també tindran la possibilitat de parlar amb la direcció i en la web tindran material per tal de veure les seues instal·lacions. Aquestes jornades de portes obertes s’iniciaran a partir de la setmana del 8 de març. 

La directora del José Arnauda, Mª José Iborra, ha defensat que aquest col·legi, situat al barri de la Zona Nord, té una atenció individualitzada per a cada alumne, i que tindre una educació continua, des del cicle d’infantil, fins a secundària, és un gran avantatge per a l’aprenentatge dels xiquets i xiquetes. També, ha recalcat que el tracte familiar és molt proper fins i tot, en temps de Covid, ja que la família és un punt molt important per a l’escola.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *