foradia pressupostparticipatiualcoi

Les Carmelites ens conviden a les seues de portes obertes

Els interessats poden demanar cita a través de l'enllaç que està al cos de la notícia

Abans de començar el procés de matriculació per al pròxim curs, les escoles estan preparant les jornades de portes obertes perquè els pares i mares del futur alumnat puga conéixer de primera mà els centres educatius.

Les Carmelites Vedruna volen mostrar el seu col·legi, d’una forma molt individualitzada, per això, a través del seu cartell, es pot demanar la cita per a poder fer la visita. Allí podran veure les aules, conéixer les metodologies de treball, i conéixer com es treballa al centre.

El Col·legi La Presentació s’indentifica amb el lema triat per a enguany “l’educació és cosa del cor” i així ho demostren any rere any. Des dels cursos d’infantil, fins a l’ESO és una escola que promou la formació integral de les futures generacions preparant-les per a la vida. “Des de que entreu per la porta, us sentireu a gust, amb seguretat i connexió. És una escola familiar, amable, que s’ocupa i es preocupa per la seua gent. És una escola que posa en primer lloc el ser per damunt del tindre, i la felicitat per damunt de la competitivitat, la formació i la llibertat per damunt de l’adoctrinament”.

Entre els seus serveis està l’escola d’estiu, el departament psicopedagògic, menjador, o un servei per a poder deixar als xiquets i xiquetes abans i després de l’hora de classe per tal d’adaptar-se a l’horari de cada família.

Tot aquell que estiga interessat en conéixer més aquest centre educatiu, podrà fer la inscripció per a la seua visita a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *