foradia pressupostparticipatiualcoi

La ciutadania participa en la decisió del contracte de l’autobús urbà

Durant tres dies diversos grups de persones acudeixen a l'Àgora per a parlar sobre l'actual servei d'autobús i les seues possibles millores

L’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa un procés participatiu amb la ciutadania per a tractar el tema de l’autobús urbà, ja que està a punt de finalitzar el contracte, i es vol saber l’opinió de la població sobre aquest servei, si tenen propostes per tal de millorar, o si hi ha alguna necessitat per tal d’incloure-la en l’actual servei.

Els participants estan acudint a l’Àgora des del dia 23 de març fins al 25 en distints grups per tal de respectar la normativa Covid-19.

L’objectiu de què participe la ciutadania, és donar veu als usuaris del servei, ja que són els que millor poden opinar sobre el tema. Entre els participants hi ha membres d’associacions de veïns, treballadors del servei, centres educatius, consells municipals, grups polítics, associacions de grups de diversitat funcional, Gent Gran, i Aules de la Tercera Edat.

En aquestes jornades s’està informant les persones que participen en diferents aspectes del servei actual com el cost del servei, freqüències, ferramentes, mitjans disponibles, etc. però sempre, tenint en compte altres aspectes com són els objectius de desenvolupament sostenible dins de l’Agenda 2030 en especial sobre el Medi Ambient i la Mobilitat Sostenible.

“Volem tindre el millor servei possible d’autobús urbà en Alcoi, per això estem portant a terme aquestes jornades, per a recollir totes les inquietuds plantejades que siguen possibles en el nou servei”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez.

Per la seua part, la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, ha destacat que: “amb aquest procés volem, una vegada més, que les persones de la ciutat participen en la presa de decisions i que facen arribar les seues propostes i millores. És necessari conéixer de primera mà que pensa la ciutadania per poder complir amb un dels nostres objectius principals, que és tenir el millor servei possible amb el rendiment més gran i satisfacció”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *