foradia elgrat

El professorat de l’Àrea de Salut de Gandia es vacuna al Museu Faller

Aquest dispositiu de vacunació possibilitarà que es vacunen a més de 4.800 treballadors docents i no docents contra la Covid-19

El divendres 26 de març s’inicia la vacunació massiva en l’Àrea de Salut de Gandia, i més de 4.800 treballadors docents i no docents dels centres públics, concertats i privats, amb edats compreses entre els 18 i els 65 anys es vacunaran al Museu Faller de la localitat de la Safor.

Aquesta mesura afectarà 41 municipis, i un total de 120 centres educatius, que són els que pertanyen a aquest Departament de Salut, i es mobilitzaran prop dels 100 efectius durant la vacunació.

Per a l’alcaldessa del municipi, Diana Morant, aquesta vacunació “és un repte”, i servirà “com a referent per a la vacunació massiva, que s’espera abans de l’estiu”.

“La societat s’ha hagut d’aturar a causa de la pandèmia, però això no vol dir que la societat no haja reaccionat i aquest és el cas dels fallers. Un dels col·lectius més afectats per la pandèmia que posa a disposició de la ciutadania el seu edifici per excel·lència. És el gran símbol de com hem afrontat la pandèmia des de la societat gandiana” va finalitzar Morant.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *