foradia mediambient

Ales Cesarini i el seu grup actuaran el dijous a Gandia

Des del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia s'ha organitzat el cicle Jazzdijous

El dijous 29 d’abril la Casa de Cultura Marqués González de Quirós acollirà un nou concert del cicle Jazzdijous, que està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, en el qual actuarà el quintet de contrabaixista italià Ales Cesarini, acompanyat pel cantant Payoh Soul Rebel.

Cesarini ha desenvolupat una llarga i solvent carrera musical vinculada a estils de diversa procedència com el jazz, el reggae, la música africana o l’electrònica. En aquest concert presentarà el seu últim treball discogràfic titulat Dandelion, que expressa diverses formes d’entendre la música, des de la seua experiència en disciplines com les músiques del món, amb matisos jazzístics.

Payoh Soul Rebel, fa de fil conductor d’aquest treball, on apareix també la música impressionista del pianista francés Baptiste Bailly, i la fusió de world músic i de ritmes mossàrabs del percussionista gandià David Gadea.

El concert se celebrarà a les 19:30h de la vesprada al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden aconseguir-se en la mateixa Casa de Cultura, per un preu de 6 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *