foradia mediambient

La Junta de Govern aprova un nou procediment per a la contractació de l’IES Ausiàs March

Hi haurà un termini de 45 dies perquè les empreses interessades puguen presentar-se, després que l'anterior adjudicatària renunciara a executar aquests treballs d'ampliació i reforma del centre educatiu

El govern local de Gandia, ha anunciat que s’ha aprovat una nova licitació de les obres per a l’IES Ausiàs March. Des del dia 20 de setembre les empreses tindran 45 dies per a poder presentar les seues ofertes.

L’empresa a la qual es va adjudicar aquest projecte va renunciar a executar aquesta actuació, que havia experimentat un sobrecost per culpa de l’increment del preu dels materials constructius dels últims mesos. Ara, el govern de Gandia ha accelerat els tràmits administratius del nou expedient de contractació i la declaració d’inici de l’edificació.

Aquestes obres estan dins del Pla Edificant i tenen un pressupost de 8.019.872 euros, i contempla l’habilitació de 16 aules d’ESO, 8 de Batxillerat, 15 aules específiques i altres 5 per a grups menuts, un gimnàs, una sala d’usos múltiples, una biblioteca, una zona administrativa i una àrea de serveis generals.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *