foradia subscriutegrat

El Mercat Vintage arriba a Gandia els primers dissabtes de cada mes

Es farà a l'aire lliure, durant els matins, i els visitants trobaran des de mobles grans i menuts, objectes de decoració, taules, cadires, articles de disseny, joieria, col·leccions, vinils, o qualsevol objecte que estiga dins del concepte 'vintage'

Des del departament de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, anuncien que va a posar-se en marxa un Mercat Vintage, que es durà a terme els primers dissabtes de cada mes. El primer d’aquests mercats se celebrarà el pròxim 3 d’abril.

Aquest mercat serà a l’aire lliure, concretament a la Plaça Prado, amb l’objectiu de reforçar el Raval i el Centre Històric amb activitats, i mantindrà un horari comercial de matí. Hi haurà un total de 10 parades amb una ampla varietat d’articles que aniran canviant en cada edició.

Els visitants podran trobar mobles de tota classe, decoració, taules, cadires, articles de disseny i joieria, col·leccions, vinils i qualsevol objecte que estiga dins del concepte ‘vintage’.

A més, també està en marxa el Mercat Artesanal de la Plaça de les Escoles Pies, que se celebra cada divendres a la vesprada des de les 16:30h fins a les 20h. Ací es poden trobar productes artesanals com minerals, joieria en pedres, cosmètica natural, artesania de l’Equador, decoració en fusta, artesania en tela, o gravats en acer.

Per al regidor Ferran Martínez: “eixa estratègia de diversificació de productes i ubicacions explica aquests dos mercats, que ja són una realitat, i també un mercat de col·leccionisme i un altre de proximitat que a hores d’ara estan en fase d’avaluació”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *