lasarga subscriutegrat

Gandia finalitza la regeneració paisatgística i ambiental de la seua carretera

Aquestes tasques es van iniciar en novembre amb l'objectiu de dignificar l'espai d'unió entre el Grau i la ciutat

Els treballadors i treballadores dels parcs i jardins estan acabant les tasques que es van iniciar en novembre per a realitzar la regeneració paisatgística i ambiental, i dignifica l’espai d’unió entre el Grau i Gandia.

Entre la rotonda de l’Alquieria Laborde i la de Daimús s’ha buscat unificar la vegetació arbustiva de la mitjanera central i de la mitjanera amb el carril bici, per això s’han eliminat els arbustos secs i deteriorats, i s’han deixat aquells que estaven en bones condicions. A més s’han plantat en la vorera lateral un arbrat i arbustos, i està prevista la col·locació de mobiliari urbà.

En el segon tram, entre la rotonda de Daimús i la del Centre Social Marcel·lí Pérez del Grau, s’ha buscat millorar la mitjancera lateral amb la urbanització les Foies amb tanques a l’entrada al Grau.

A més, s’ha replantat les falles de palmeres i tanques, i s’ha plantat Arbrat en les zones adjacents de la rotonda de Daimús, com la illeta enfront de la rotonda i Family Cash. També s’ha col·locat una malla antiherbes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *