foradia subscriutegrat

Els pensionistes de Gandia: “governe qui governe, les pensions es defensen”

• Més de 200 persones han estat presents en la concentració convocada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la Safor • El pròxim 15 de desembre eixirà una delegació des de Gandia cap a València per a assistir una gran manifestació

Els pensionistes es mobilitzen a Gandia amb el lema “governe qui governe, les pensions es defensen”. Més de 200 persones han estat presents en la concentració convocada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Safor, que s’ha configurat recentment.

La reivindicació és la que el moviment de jubilats està realitzant des de fa mesos en tot el territori espanyol: unes pensions dignes i una vinculació d’aquestes, per llei, amb l’IPC reial.

Segons comuniquen des de l’associació, la projecció és la de realitzar una concentració cada primer dilluns de mes en reivindicació d’un sistema de prestacions dignes.

Els interessats poden acudir a la seu de l’associació en el Centre Joan Climent, els dilluns, de 16.30 a 18 hores, i els dimecres d’11 a 13 hores. D’altra banda, el pròxim 15 de desembre eixirà una delegació des de Gandia cap a València per a assistir a la manifestació que es realitzarà a les 11.30 h.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *