foradia subscriutegrat

La ‘peatonalització’ del Centre inicia la seua primera fase

En el cap de setmana ja es van executar els primers canvis, però a partir de hui, dilluns 29 de març ja estan en marxa tots els nous canvis de la fase 1

La conversió en zona de vianants del barri de El Centre ha començat amb la primera fase, i des de hui, hi ha nous canvis en la circulació en aquest barri d’Alcoi.

A partir de hui el carrer Sant Llorenç, fins al jardí dels Reis Mags a l’Avinguda de País Valencià, el trànsit està tallat excepte als vehicles que compten amb una autorització, i per al transport urbà.

A més, el carrer Sant Nicolau en aquesta primera fase del projecte és sols de pujada, mentre que els vehicles que baixen de El Camí, ho faran pel carrer Torre de les Maçanes en direcció Casa Blanca.

Tornant a l’Avinguda de País Valencià, durant aquest cap de setmana ja es van dur a terme els primers canvis, ja que, ara és de doble sentit, facilitant l’accés al Centre des de La Beniata. Aquesta doble direcció arriba fins a la plaça Pintor Gisbert (Parterre).

Una nova forma d’accedir al Camí serà pel carrer Sant Maure, que a partir d’ara serà de pujada.

En tot el centre es poden veure senyals i indicacions, així com agents de la Policia Local indicant aquests nous canvis de circulació en el Centre d’Alcoi.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *