foradia subscriutegrat

Muro i Castalla amb incidència 0, i Banyeres i Cocentaina augmenten lleument els seus contagis

Segons les dades oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el País Valencià es manté amb una incidència total de 28 casos per cada 100.000 habitants, la qual cosa significa "nova normalitat"

Els experts comencen a avisar que ja està present la quarta ona, i l’augment de casos preocupa. Tot així, el País Valencià, encara que sí que ha augmentat lleument els positius, continua tenint una incidència de 28 casos per cada 100.000 habitants, molt més baixa que la mitjana d’Espanya, que és de 149 casos per cada 100.000 habitants.

És a dir, que a hores d’ara, la Comunitat Valenciana és l’única autonomia de tot el país que està en una situació de risc baix, o “nova normalitat” sanitària.

Però, encara que de moment es manté la situació al nostre territori, no cal relaxar-se, ja que en algunes localitats, com és el cas de Banyeres de Mariola i Cocentaina, han tornat a augmentar els casos, i és que en les dades de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública del divendres 26 de març, aquests municipis tenien una incidència de 14 i 17 casos respectivament, i hui, dimarts 30 de març, tenen una incidència de 42 i 34 casos. La qual cosa significa que han crescut el nombre de persones malaltes, d’haver-hi 1 en Banyeres, ha passat a tindre 3, i en el cas de Cocentaina, ha passat de 2 contagis a 4.

Pel que fa a la resta de municipis, Alcoi, Ibi i Onil, han baixat les seues incidències des del divendres, i de tindre 13, 21 i 26 casos per cada 100.000 habitants, han passat a tindre, 10, 17 i 13 respectivament, que traduït en casos actius actualment són 6, 4 i 1.

Castalla continua amb una incidència 0 des de dia 16 de març, i Muro d’Alcoi s’ha unit també als municipis d’incidència 0.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *