foradia subscriutegrat

41 centres educatius de l’Alcoià i El Comtat participen en la 23 edició dels Premis Sambori

En total han sigut 4.200 alumnes, i s'han seleccionat 350 treballs, que ja estan en Mans de les 30 persones que formen part del jurat

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat celebra la 23 edició dels Premis Sambori. Ha sigut un any en el qual han participat 41 centres educatius d’aquestes comarques, de tots els nivells, des d’infantil, fins a batxillerat, passant per educació especial i adults.

En total han participat 4.200 alumnes, i d’ahí s’han seleccionat 350 treballs, que han passat a mans del jurat, que està format per 30 persones del món de l’educació i les lletres.

A finals d’abril podrem conéixer als guanyadors i guanyadores d’aquest certamen, i des de la coordinadora s’intentarà fer un acte de lliurament de premis en el mes de maig, complint sempre totes les mesures sanitàries.

Des de la Coordinadora pel Valencià, han volgut felicitar a totes i tots els participants, i a la comunitat docent, que “any rere any anima els alumnes a participar en un concurs que suma vora 50.000 participants en tot el País Valencià”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *