foradia subscriutegrat

Segon capítol dels ‘Contes del Sambori’ amb el podcast d’Amàlia Garrigós

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat ha posat en marxa aquesta iniciativa i el diari Les Muntanyes anirem fent-se ressó dels suggeriments. Aquest és el segon podcast que intervenen les narradores orals Almudena Francés i Eva Andújar i la banda sonora ESIR

En el diari Les Muntanyes podreu escoltar els podcast que realitza la periodista alcoiana Amàlia Garrigós: Els contes del Sambori. Continuem en el segon de la sèrie, dóna-li a la reproducció.

Al segon capítol dels podcasts els ‘Contes del Sambori’ hi intervenen les xiquetes Inés Botella Colomer, Martina Sempere i Sole Ortega Soro. També conten històries les narradores orals Almudena Francés i Eva Andújar. La banda sonora la posen ESIR, amb la cançó “Arrels”, dedicada a les Trobades, i “Trobadorets”, amb “Així m’agrada“. El so, la veu, una eina per a mantindre’ns acompanyats i units.

Cada setmana el portem un episodi de contes amb les veus de l’alumnat dels centres educatius que han participat en l’edició dels Premis Sambori de l’any 2020.

La periodista Amàlia Garrigós, és l’encarregada de coordinar els contes i donar-li forma als relats, que inclou relats redactats i interpretats per l’alumnat de centres educatius de les comarques de l’Alcoià i Comtat que participen als Premis literaris Sambori 2020.

El Premi Sambori és el certamen més multitudinari de redacció escolar del País Valencià, cada any participen més de 50.000 alumnes. Uns 3.500 només de les nostres comarques.

Una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, la Fundació Sambori amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcoi i de Cocentaina. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *