foradia subscriutegrat

El president Ximo Puig, visita les obres del centre soci sanitari Roís de Corella de Gandia

Aquest centre generarà 65 llocs de treball directes durant la seua construcció, que durarà fins l'any 2023

Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, ha visitat les obres del centre soci sanitari Roís de Corella de Gandia, juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

El president ha aprofitat aquesta ocasió, i en primer lloc ha donat les gràcies al govern municipal per “la seua eficàcia i eficiència amb el qual s’han gestionat els fons del Pla Resistir. Gandia ha sigut un dels municipis que més ràpidament ha fet arribar els recursos a les empreses i autònoms que des del Consell havíem posat a la seua disposició”.

Respecte al nou centre soci sanitari, va recordar que a l’inici de l’anterior legislatura el govern municipal es va trobar amb un edifici desmantellat: “en aquell moment ens vam comprometre a fer una nova infraestructura sanitària. Una vegada vist el projecte podem dir que es compliran els objectius que ens havíem marcat”.

A més, també ha felicitat als professionals sanitaris pel seu “treball extraordinari que han fet i que, juntament amb el compliment de les mesures per part de la societat valenciana, ha possibilitat que tinguem unes xifres molt positives que ens han convertit en la comunitat amb la menor incidència acumulada”. El president ha continuat el seu discurs llançant un missatge a la ciutadania: “hem de seguir restringint els contactes. Ho hem fet fins ara, i no podem perdre aquesta oportunitat per aconseguir que la situació durant l’estiu estiga tan normalitzada com siga possible”.

Pel que fa a la vacunació, Puig ha destacat que el 12,35% dels valencians i valencianes ja han rebut alguna dosis, i que el 5,7% ja té tota la vacunació completa.

Diana Morant, per la seua part, ha agraït la visita: “La Generalitat ens ha demostrat que podem comptar amb ell per a cobrir serveis públics essencials i reivindicacions històriques en la nostra ciutat. El Consell està fent un gran esforç en moments difícils marcats per la Covid-19”, i ha posat d’exemple la inversió de 15,3 milions d’euros que s’estan utilitzant per a construir el centre socio sanitari Roís de Corella.

“El president i la consellera estan complint les seues promeses amb inversions reals. Tots els projectes del Consell s’han mantingut a Gandia, perquè som conscients que ara la inversió pública és necessària”, ha destacat Morant, que ha informat que la Generalitat ha subvencionat amb 10 milions d’euros a Gandia des de l’inici de la pandèmia, i que 3,4 d’ells han sigut directament per a temes Covid.

L’alcaldessa de la localitat, ha afirmat que ara és quan més inversió s’està fent en salut, i que ja s’ha dut a terme el 12% del projecte, per la qual cosa, s’espera que les obres puguen finalitzar en juny de 2023.

“Aquesta infraestructura revitalitzarà la barriada, generarà oportunitats i ara mateix, està generant 65 llocs directes de treball durant la seua construcció. Quan estiga finalitzat aquest espai ajudarà a donar més serveis als veïns de Gandia i la comarca, amb recursos assistencials d’atenció primària i especialitzada”, ha afegit l’edil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *