foradia subscriutegrat

Es duplica la venda de vehicles ‘eco’ i etiqueta ‘zero’ a la Fira Motor de Gandia

Enguany han significat un 22% del percentatge total de les vendes. A més a més, la mitjana de facturació per cotxe, de tots els venuts, també ha augmentat als 23.600 euros

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia, Vicenta Ferrer, ha fet un primer balanç sobre la X edició de la Fira del Motor de Gandia que s’ha celebrat durant el cap de setmana del 6 de maig. A falta de dades de facturació global, ja que moltes operacions estan en marxa i les promocions es mantenen als concessionaris durant mesos, la previsió és que el volum de negoci siga semblant al de l’any 2022, en el qual es va facturar al voltant de 6 milions d’euros.

La mitjana de facturació per cotxe ha augmentat sensiblement, passant dels 21.400 euros de l’any passat als 23.600 d’aquesta edició. També ha augmentat 6 punts el nombre de compradors de Gandia (del 24 al 30%).

Vicenta Ferrer ha comentat que: “El balanç provisional és positiu, és una fira molt consolidada, que ha atret milers de persones, a més de la mostra, també a l’hostaleria i el comerç de la ciutat”, i ha afegit que el fet que s’haja duplicat la venda de vehicles ‘eco’ i etiqueta ‘zero’, que ha passat d’un 11% en 2022 a un 22% enguany, del percentatge total de vendes, “demostra que la Fira del Motor de Gandia és ja un referent pel que fa a la sostenibilitat”.

També es preveu l’augment de la xifra de vendes de vehicles d’ocasió respecte a edicions anteriors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *