foradia subscriutegrat

Les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2020 de Gandia, prop de dur-se a terme

Molts d'aquests projectes ja estan redactats o en fase de redacció i han estat consensuats amb les persones o entitats proposants

El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, juntament amb el d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, han fet un balanç sobre l’estat d’execució de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de Gandia 2020.

Les propostes que va triar la ciutadania van ser: la reforma del pati del col·legi Benipeixcar, un veterinari per als animals de Gandia que viuen al carrer, reforma i millores en la Plaça El·líptica, fer una connexió entre el CAI i la rotonda de Daimús, un nou espai sociocultural al Centre Social del Raval, millorar el sistema del carril bici, instal·lar maquinària esportiva a Marxuquera, i reformar l’entrada al col·legi Carmelites.

Aquestes propostes estan totes en marxa, o bé s’està redactant el projecte, o s’està buscant el finançament, per tal de dur-los a terme tan prompte com siga possible.

De les propostes que es van triar en edicions anteriors, que ja porten 15-16, sols hi ha 3 pendents d’execució, que són la reestructuració dels espais del Centre Social Joan Climent, que està en fase de redacció del projecte, i la pista de bàsquet, que es durà a terme ara.

“Gandia és una de les ciutats que de forma més ràpida i eficaç executa les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius”, ha destacat Nahuel González.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *