foradia subscriutegrat

El Campus de l’UPV de Gandia podrà gaudir 20 anys més d’una parcel·la a la platja

Es tracta d'una parcel·la de titularitat municipal i la cessió d'aquest espai és gratuïta

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut al rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, i han mantingut una reunió, en la qual s’ha tractat el tema de la renovació per 20 anys de la cessió d’una parcel·la de titularitat municipal a la platja, per part del consistori perquè siga utilitzada pel Campus de Gandia, i per a fer iniciatives futures conjuntament entre les dos entitats com per exemple l’atracció de projectes europeus gràcies als fons Next Generation.

L’acord va començar en 2001, quan l’alcaldessa de Gandia era Pepa Frau va establir un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’UPV quan el rector era Justo Nieto. Aquest acord també va ser per 20 anys.

La parcel·la cedida està ubicada al passeig Rosa dels Vents, a la platja.

Diana Morant ha recordat que: “durant l’alcaldia de Pepa Frau es va fer realitat el somni de tenir un campus universitari a Gandia, i durant el seu mandat va nàixer, va créixer, i es va consolidar el projecte de la UPV a la nostra ciutat, amb instal·lacions com aquesta que permeten la pràctica esportiva i l’organització de competicions i esdeveniments esportius propiciant un entorn amable i amigable”.

A més, Morant ha afegit que: “Gandia és un municipi de referència en matèria esportiva i vida saludable. Per tant, hem de seguir apostant per instal·lacions esportives com la que hui, novament, cedim molt gustosament al Campus de Gandia de la UPV”.

L’alcaldessa ha destacat en l’esforç que està realitzant el consistori per renovar, mantenir i augmentar les infraestructures esportives per possibilitar que qualsevol persona puga practicar el seu esport favorit amb les condicions necessàries.

Per a Diana Morant, aquest acord reflexa “l’excel·lent sintonia que Gandia manté amb la Universitat Politècnica de València”, i va qualificar a la universitat com “una gran aliada de la ciutat durant els últims 30 anys”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *