foradia subscriutegrat

Nova actualització sobre les dades de la pandèmia

Alcoi, Castalla, Ibi i Muro d'Alcoi augmenten la seua incidència respecte al divendres 4 de juny, Banyeres baixa, i Cocentaina i Onil es mantenen igual

Segons les noves dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la incidència ha tornat a augmentar en algunes de les localitats de les comarques de l’Alcoià i El Comtat.

Alcoi, Castalla, Ibi i Muro d’Alcoi, han registrat nous casos positius, ja que, aquestes localitats, el divendres 4 de juny tenien incidència 28, 28, 21 i 0, i a hores d’ara la seua incidència és de 35, 38, 25 i 10 casos per cada 100.000 habitants. En aquests municipis actualment hi ha 21, 4, 6 i 1 persona positiva en Covid-19.

Pel que fa a Banyeres de Mariola, és l’única de les localitats que ha aconseguit baixar la seua incidència a la mitat. El divendres les xifres indicaven que hi havia dos persones amb Covid-19, i per tant, el poble tenia una incidència de 28 casos per cada 100.000 habitants, i hui dimarts 8 de juny, la incidència és de 14 amb sols una persona contagiada.

Cocentaina continua igual que en l’actualització del divendres passat, amb una incidència de 17 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, 2 positius.

L’única localitat que continua amb incidència 0 és Onil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *