foradia pressupostparticipatiualcoi

Mercadet d’Art dedicat als Moros i Cristians a l’IVAM CADA Alcoi

Pep Cantó, Juan Climent, Ignacio Trelis, Orfeo Soler, Caro Guarinos i Gabriel Tomás exposaran les seues obres durant aquest cap de setmana a la tercera planta del museu

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha pensat una iniciativa per tal de donar més visibilitat als artistes locals, aprofitant aquest cap de setmana en el qual s’haurien de celebrar les Festes de Moros i Cristians.

Aprofitant que està també el projecte ‘Sons de la Festa’ d’Edu Comelles a l’IVAM CADA Alcoi, es va decidir contactar amb artistes locals que estan dins d’Industri.Art per a realitzar una exposició/mercadet durant el cap de setmana.

Pep Cantó, Juan Climent, Ignacio Trelis, Orfeo Soler, Caro Guarinos i Gabriel Tomás, exposaran les seues obres en la tercera planta de l’IVAM CADA en una iniciativa anomenada ‘Paisatges de la Festa’, i a més aquestes obres estaran a la venda. Es podrà visitar el dissabte d’11 a 14 i de 17 a 19 hores, i el diumenge d’11 a 14 hores.

A més, cal assenyalar que a la web d’Industri.Art, hi ha un apartat en ‘Especial’ que actualment està dedicat a paisatges, i que durant els pròxims dies canviarà i estarà a ‘Paisatges de la Festa’.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha assegurat que: “‘Paisatges de la Festa’ complementarà perfectament amb ‘Sons de la Festa’, ja teníem el so i ara a més tindrem la imatge. Convide a la ciutadania a vindre a l’IVAM CADA Alcoi per a poder gaudir d’ambdues iniciatives que són interessants”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *