foradia subscriutegrat

‘Antològica’ d’Antoni Miró ompli d’art l’IVAM CADA Alcoi

A l'acte d'inauguració van assistir personalitats com el conseller d'Hisenda, Vicent Soler; l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; l'escriptor Jordi Botella; i el cantant Jordi Gil

El divendres 17 de desembre es va inaugurar a la planta de l’IVAM CADA Alcoi, i a l’exterior de l’edifici, l’exposició ‘Antològica’ de l’artista alcoià Antoni Miró.

Aquesta exposició fa un repàs per les principals col·leccions del Fill Predilecte i Medalla d’Or d’Alcoi, des de l’any 1960. En les quasi 200 peces que hi ha exposades es poden veure reflexats els temes socials, humans i plàstics, que sempre han caracteritzat a l’obra de Miró. En la mostra es veuran peces de col·leccions com ‘L’Ópera Prima’, ‘América Negra’, ‘El Dólar’, ‘Pinteu Pintura’, ‘Vivace’, o ‘Sense Títol’.

Moltes de les obres que es podran veure a l’IVAM fins al dia 30 de juny de 2022, són obres que han sigut cedides per col·leccions particulars o altres museus com l’IVAM, MUBAG, PMG de la Universitat de València, Fundació Bancaja, o la Fundació Mediterráneo.

A l’acte d’inauguració van assistir personalitats com el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; l’escriptor Jordi Botella; i el cantant Jordi Gil. La periodista Reis Joan va conduir aquesta inauguració.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *