foradia subscriutegrat

El VI Concurs Start UPV Campus Alcoi dona a conéixer als premiats

Alberto Madrero i Pablo Palomares han sigut els guanyadors de l'edició gràcies a 'Mybeeway', un projecte nascut de la pandèmia

El Campus d’Alcoi de la UPV ja ha donat a conéixer als guanyadors del VI Concurs Start, una edició organitzada per IDEAS UPV, depenent del Vicerectorat d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València, i que té com a objectiu donar suport a la consolidació de l’emprenedoria dels titulats i estudiats d’aquest centre.

En el concurs es premien a les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci atenent al seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn i que incentiven la utilització de l’Espai Emprenedoria Start UPV del Campus d’Alcoi.

Alberto Madrero i Pablo Palomares han sigut els guanyadors d’enguany gràcies a la seua idea ‘Mybeeway’ que va nàixer en aquesta pandèmia, concretament, de la necessitat d’emprar el temps lliure a casa d’una manera profitosa. Segons han explicat els seus creadors: “Mybeeway és una manera d’evadir-se d’aquesta desafortunada situació, afavorint així el ‘desestrés’, la psicomotricitat i el vincle familiar. En Mybeeway proporcionen totes les eines necessàries perquè l’usuari cree el seu propi producte de decoració, únic i personalitzat”.

Amb tecnologia innovadora d’impressió 3D es poden produït peces de plàstic biodegradable a un preu relativament baix. La diferència de ‘Mybeeway’ amb els seus competidors és que aquesta idea vol crear una Comunitat que s’ajude i s’inspire entre si.

Els dos joves guanyadors han rebut una dotació econòmica de 800 euros.

Carlos Guerrero, ha quedat en segona posició, Santiago Quintero tercer i la quarta ha sigut per Isabel Bellido. Alan Pau Moreno i Michael Stiwen Olarte i Jennifer Rocío Jurado han quedat en quinta posició.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *