foradia subscriutegrat

Nova edició dels premis ‘Ciutat d’Alcoi’ de novel·la Isabel-Clara Simó i de teatre Pep Cortés

L'Ajuntament d'Alcoi ja ha publicat les bases dels dos concursos que estan dotats amb 8.000 euros cadascun

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat ja les bases dels premis ‘Ciutat d’Alcoi’ de novel·la Isabel-Clara Simó, que celebrarà la seua segona edició, i de teatre Pep Cortés, que arriba ja fins a la 48 edició, però dos fent homenatge a l’actor alcoià.

Aquests dos certàmens van ser molt valorats per la Generalitat Valenciana per atorgar a la ciutat la Capitalitat Cultural 2021, amb altres iniciatives culturals que es duen a terme a la localitat.

Segons indiquen les bases dels concursos, les obres presentades hauran de ser originals i inèdites, i es donarà sols un premi per a cadascuna de les modalitats, dotat amb 8.000 euros.

El termini de lliurament finalitzarà el dia 11 de juliol. Les bases completes es poden consultar a la web de l’Ajuntament d’Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha explicat que: “Aquests premis, juntament amb moltes altres iniciatives, van ser un dels motius pels quals la Generalitat va valorar la nostra ciutat per a atorgar-li la capitalitat cultural. Són importants perquè serveixen per a promocionar la nostra cultura i la nostra llengua. A més també són un homenatge a dos grans de la cultura d’Alcoi que ja no estan entre nosaltres, Pep Cortés i Isabel-Clara Simó. Per a finalitzar vull destacar que el premi de novel·la va sorgir de la participació ciutadana a través del Consell de Cultura, l’òrgan principal de participació en el món de la cultura de la nostra ciutat del qual estem molt orgullosos de la seua creació i del treball que realitza”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *