foradia subscriutegrat

‘No em toques el Whatsapp’ arriba als municipis de l’Alcoià i El Comtat

Aquesta exposició itinerant té com a objectiu la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere i està organitzada per la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat

L’exposició itinerant ‘No em toques el Whatsapp’ viatjarà per deu municipis de les comarques de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, des del mes de maig fins a principis d’octubre.

Es tracta d’una col·lecció d’imatges creada per l’IVAJ a partir de les obres guanyadores del concurs de fotografia homònim, que va estar dirigit a joves entre els 14 i 30 anys, i que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere.

Des del departament de Joventut de la Mancomunitat s’han coordinat amb la Xarxa Jove de l’Alcoià i El Comtat, davant la necessitat de promocionar activitats que promoguen la prevenció d’actituds violentes. Segons indiquen des de la Mancomunitat, hi ha diferents estudis realitzats per institucions i organismes especialitzats que alerten que s’ha detectat un augment en la violència de gènere entre menors d’edat i joves als últims anys. “Es tracta d’una qüestió que cal treballar com a societat, especialment amb el col·lectiu adolescent i la població jove, amb una aproximació que parteix de les seues pròpies creences i percepcions als voltants de les relacions de parella”, indiquen des de l’entitat.

El primer municipi que acollirà ‘No em toques el Whatsapp’ serà Banyeres de Mariola, del 24 al 28 de maig, a l’espai expositiu del museu. Per ordre, les localitats en les quals estarà la col·lecció seran: Alcoi, Cocentaina, Ibi, Penàguila, Gorga, Alfafara, Agres, Alcoleja i Muro d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *