foradia subscriutegrat

Sessió de DJs a l’IVAM CADA Alcoi

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, des de la regidoria de Cultura, s'ha preparat aquestes sessions com a previ de l'actuació de cloenda del cicle Corrents Continus a càrrec de Joe Pask

Per tal de celebrar el Dia Internacional dels Museus, des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, s’ha preparat una sessió amb tres DJS al vestíbul de l’IVAM CADA com a previ a l’última actuació del cicle de música rock-pop ‘Corrents Continus’, que serà de la mà de Joe Pask.

Aquestes sessions tindran lloc el dissabte 15 de maig des de les 17 fins a les 20h. Els DJs que actuaran, per ordre, seran: Victor Boronat (BEAT LOUDER), Jordi Ivorra (RÊVE DISCO CLUB) i Alejandra Català (ALESA DJ). Per a aquesta vesprada han preparat unes sessions especials, que podrien etiquetar-se com a “ambient i chillout”.

Seguidament, serà el torn de l’actuació de Joe Pask, al saló d’actes de la planta tercera.

Segons expliquen des de la regidoria de Cultura, “l’objectiu del Dia Internacional dels Museus és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *