foradia ivace

Gandia amplia la seua oferta turística de qualitat i sostenible amb un càmping d’interior

Aquesta nova infraestructura està situada en la Serra Falconera a la Marxuquera Alta, i compta amb 100 parcel·les de diferents mides

Gandia compta des d’aquest any un nou càmping, concretament, el primer càmping d’interior de la ciutat, que s’ha situat en la serra Falconera, a Marxuquera Alta, en una finca agrícola de 120.000 metres quadrats. El càmping té 100 parcel·les de diferents mides de les quals 90 són per a autocaravanes, i la resta per a tendes de campanya. A més, està previst que en una nova fase s’instal·len 15 bungalous de fusta.

Les obres es van iniciar a principis de 2020 i està previst que la primera fase finalitze a finals d’agost. El càmping està promogut per l’empresa Autocaravaning Àrea Gandia, que ha portat a terme una inversió d’uns 900.000 euros. Aquesta nova instal·lació suposarà la creació de 20 llocs de treball una vegada estiga finalitzat.

Segons indiquen des de l’Ajuntament: “Els propietaris han fet una aposta decidida pel medi ambient I la sostenibilitat, ja que entre altres aspectes, el càmping compta amb la seua pròpia depuradora d’aigües residuals per evitar la contaminació dels aqüífers naturals de Marxuquera; té plaques solars per produir llum i cobrir bona part de les necessitats de la instal·lació; el principal element de construcció ha estat la fusta, i s’han plantat arbres al llarg i ample del càmping”.

Per a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, aquesta nova infraestructura s’adapta perfectament a l’aposta de la ciutat per un turisme de qualitat: “La indústria turística es reorienta, a hores d’ara, cap a la qualitat. Per això, estem impulsant un turisme sostenible amb projectes com aquest. L’empresa ha interpretat correctament que els turistes i més ara en temps de pandèmia, busquen la connexió amb la natura” i va destacar que “Gandia té molts recursos a més del sol i la platja. Tenim una gran col·lecció de coves, rutes i muntanyes que hem de seguir fent valdre per potenciar noves formes de turisme”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *