foradia subscriutegrat

Núria Molina: “A ningú li eixien paraules, però tots pensàvem que ja estàvem més prop”

Un dels grups que ja té administrada la primera dosi és el personal dels centres educatius, entre elles, Núria Molina, professora de primària. Segons comenta sobre l’experiència: “va ser molt més lleu del que m’esperava, ja que les referències que tenia de companys, coneguts, i sobretot dels mitjans de comunicació i xarxes socials era d’incertesa, i por”, però aquesta mestra, no va tindre efectes secundaris.

Aquest pas cap al final de la pandèmia és molt important dintre de la seua professió: “la mascareta ens està fent molt de mal. Desapareixen faccions de la cara que demostren emocions, i el contacte amb els xiquets és menys satisfactori i gratificant per a un mestre. Si hi havia algun dubte, la decisió estava clara, sobretot per la meua professió. Açò s’ha d’acabar prompte i que les mascaretes desapareguen”.

“Se’m va quedar gravat el moment de després de vacunar-me, en la sala per comprovar que no tens efectes adversos. L’ambient que es respirava era de què estàvem més prop de què tot passe. Em va marcar molt que una de les meues companyes no va poder aguantar l’emoció i alguna llagrimeta se li va escapar. Es va crear un ambient, molt sentit, a ningú li eixien paraules, però tots pensàvem que ja estàvem més prop”, confessa Núria.

Per aquell dia, aquesta mestra vol donar les gràcies al personal sanitari pel seu treball i perquè: “a pesar de les hores i els dies que estaran allí, transmetien pau i sensació que tot anava a eixir bé”.

“Anime a totes les persones que es vacunen perquè és l’única forma que açò desaparega, que puguem a tornar a ser la societat que algun dia vam ser”, conclou Molina.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *