foradia cdturisme

Carlos Casa: “Estem més prop de tornar a viure com sabem nosaltres, amb els nostres, amb abraçades”

El primer grup a rebre la vacuna va ser el dels sanitaris, els que estan lluitant contra el virus en primera línia. Carlos Casa és infermer, i explica que: “van començar a vacunar en gener, i vam finalitzar el procés de vacunació de tot el personal sanitari a mitjan febrer. Jo vaig ser dels últims en ser vacunats, perquè em va tocar així i en el meu departament, si venien x vacunes, es posaven eixes vacunes, ja fóra Pfizer, Moderna o AstraZeneca. A mi em va tocar AstraZeneca i en cap moment vaig dubtar, era una vacuna i és el que s’havia de fer, posar-se-la fora la que fora”.

Pel que fa als símptomes, Carlos indica que sí que va tindre: “són símptomes normals, s’ha de conscienciar que són símptomes completament normals de la vacuna com poden donar altres vacunes. Vaig estar un poc més dèbil, però amb paracetamol i descansar un poc, en 48h com a nou“.

“Com a sanitari ho he viscut des de prop i per a mi la vacunació és un regal i hem d’aprofitar-ho. Estic segur que la gent està convençuda, i la poqueta gent que tinga dubtes, doncs animar-la que pegue eixe pas cap endavant, perquè tot el que ens pot aportar la vacuna és bo”, afirma aquest infermer des de la seua experiència, i continua dient que: “La gent ha patit moltíssim, aquest any ha sigut molt dur, i pense que tots, ho hem passat mal, i hem posat de la nostra part per a tirar endavant. Estem més prop de tornar a viure com sabem nosaltres, amb els nostres, amb abraçades, amb contacte, per això hem de vacunar-se”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *