foradia pressupostparticipatiualcoi

Agraïments als col·legis alcoians per l’esforç realitzat per a la vacunació infantil

Els contagis continuen augmentant, encara que la pressió hospitalària no està sent elevada

Com s’està escoltant en tot arreu, la situació de la Covid-19 continua empitjorant, cada vegada són més les persones contagiades, encara que s’ha de destacar que, la incidència triplica la de l’any passat, però la pressió hospitalària no està sent elevada fins al moment. Açò ha sigut gràcies a la vacuna, ja que s’ha demostrat que és la millor ferramenta per a lluitar contra aquesta pandèmia.

Ara és el moment de què aquesta vacuna arribe als xiquets i xiquetes entre els 11 i els 5 anys, i per això, la Conselleria de Sanitat, ha posat en Marxa una nova campanya de vacunació per als menors, concretament, començaran els xiquets amb 11, 10 i 9 anys. Més endavant es vacunarà a la resta de xiquets i xiquetes.

La Conselleria desplaçarà equips de vacunació, format per professionals sanitaris, als centres educatius de la Comunitat Valenciana i als centres d’educació especial, i, per tant, des de les administracions demanen “la màxima col·laboració i comprensió” per part de les famílies per poder ajudar a la vacunació de els seus fills i filles.

Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha destacat que: “Des dels centres escolars està fent-se un esforç immens amb l’organització i arreplegada de permisos de les famílies per poder agilitzar i facilitar al màxim el procés, per tornar a agrair el treball i la voluntat dels sanitaris i personal dels centres escolars per poder dur a terme aquesta vacunació abans de Nadal, i per això demanem la màxima col·laboració i paciència per part de les famílies, en una situació extraordinària com la que estem patint”.

Per la seua part, la regidora de Salut Pública, Teresa Sanjuán, ha comentat que: “Estem davant d’unes dates assenyalades i, per tant, és molt important poder millorar la situació sanitària i així gaudir de les nostres tradicions familiars del Nadal amb seguretat. L’objectiu és acostar la vacuna a la població menor i evitar el desplaçament, tant dels pares com de l’alumnat, als centres sanitaris, de manera que el procés de vacunació es produïsca de la manera més organitzada, àgil, i ràpida possible. Amb l’esforç de totes i tots, segur que eixirem reforçats d’aquesta situació”.

Finalment, la regidora ha conclòs explicant que: “La salut i la millora d’aquesta situació és cosa de tots i, per tant, totes i tos hem de posar de la nostra part per a eixir com més aviat millor d’aquesta situació. A més de l’esforç dels centres educatius, és important assenyalar la ràpida coordinació per part de l’Àrea de Salut”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *