foradia barnasants

Juani Sanchis: “Té molt de treball, molta simbologia de la festa alcoiana”

Ha arribat el mes d’abril i en Alcoi ara tots s’estan preparant per a gaudir dels dies de festa, d’una forma o una altra. Per això, hem eixit als carrers per a preguntar al poble com espera aquests Moros i Cristians, i per a saber quina és la seua opinió sobre el cartell de Jordi Sellés

“A mi el cartell m’ha agradat moltíssim. Soc una persona que de normal m’agraden tots els cartells, no soc molt exigent. Ha de ser molt lleig perquè no m’agrade. Però aquest en especial veig que té molt de treball, molta simbologia de la festa alcoiana. M’ha agradat moltíssim”, explica aquesta veïna d’Alcoi.

Juani Sanchis, viurà la festa amb més ganes que de normal, encara que si que ha confessat que: “Amb aquest fred la veritat és que apeteix poc eixir al carrer, no es poden gaudir bé de les nits d’entraetes, però clar que hi ha ganes. Han sigut dos anys sense festes, i apeteix veure coses”.

Entre els actes festers,  Sanchis reconeix que el seu favorit és l’Entrada: “M’agrada fixar-me en tots els detalls dels vestits, dels boatos, l’ambient d’eixe dia. La resta també m’agraden. Estas amb els amics, i més enguany que després d’aquest temps, fa molt que no veus a molts d’ells”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *