foradia cdturisme

Gandia participarà en FITUR del 19 al 23 de maig

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha presentat com serà la participació en aquesta fira que es durà a terme en IFEMA

Vicent Mascarell, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, ha presentat com serà la participació de Gandia en aquesta edició de FITUR que se celebrarà del 19 al 23 de maig en IFEMA, Madrid.

El regidor ha informat que “aquest any anem a Madrid amb unes circumstàncies atípiques que creiem que hem d’aprofitar. FITUR se celebrarà aquest any d’una manera reduïda i estem convençuts que podrem competir a la Fira, ja que hi haurà menys destins amb el que ens ajudarà al fet que el nostre missatge cale més i arribem a més gent”. A més, també ha incidit que: “som una destinació previsible, però hem renovat la nostra virtualitat que s’han convertit en elements vitals”. Per aquest motiu, Gandia ha estrenat un nou web, nou vídeo promocional, i nova marca.

Mascarell ha explicat sobre la web que: “volem que cada recepció d’hotel, càmping o agència de viatge es convertisca en una tourist info en potència. Incorporarem informació diària de tal manera que en qualsevol moment el visitant sabrà el que pot fer aquell dia a la ciutat, la programació cultural o d’esdeveniments”.

L’estand en Gandia en FITUR tornarà a comptar amb un espai preferencial i donades les restriccions imposades per la pandèmia aquest any no hi haurà material promocional com en altres ocasions i tota la promoció es realitzarà amb codis QR, imatges i vídeos: “La imatge predominant serà la platja i apostarem per la desestacionalització. Tenim una platja gran, on amb les distàncies de seguretat hi caben 50.000 persones, i el passat estiu ja vam demostrar que som una destinació segura”, ha afirmat el regidor de Turisme, que ha continuat dient que: “Probablement som la platja més segura del Mediterrani i una de les més segures de tot el món si ens atenem a les dades d’incidència. És un factor afegir a tot el que tenim com a destinació i esperem que tots els que vinguen ho facen per gaudir de la seua estada, però sempre complint les normes que tenim”.

Pel que fa al vídeo promocional, Vicent Mascarell ha explicat que es tracta d’imatges que recorren totes les zones i recursos de la ciutat i ho fa amb imatges de tot l’any amb l’objectiu de ressaltar la idea que “a Gandia és estiu tot l’any. Volem que els turistes vinguen més enllà dels mesos típics i que coneguen la nostra ciutat a la primavera, tardor i hivern”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *