foradia aproop

L’espectacle ‘Vivir Así es Morir de Amor’ començarà el seu tour nacional a desembre

És una producció sense precedents que comptarà amb grans artistes i que ja el defineixen com "l'espectacle més gran mai imaginat amb les cançons de Camilo Sesto"

El Teatre Rialto, en la Gran Via de Madrid, ha acollit la presentació de ‘Vivir así es morir de amor’, un espectacle que girarà entorn de les cançons de l’artista alcoià Camilo Sesto.

En l’acte ha estat present l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, Juan Fran Senabre, director de Moon World i productor de l’espectacle, Pino Rovereto, bateria i director musical del cantant, i els artistes Pablo Perea i Diego Valdez, que participaran en l’obra.

Toni Francés ha afirmat que: “estem molt contents de poder participar en aquest projecte que, sens dubte, ajudarà, amb el nom de Camilo Sesto, a difondre i promocionar encara més la nostra ciutat per tot el territori nacional. A més, estem molt il·lusionats amb el futur museu, en el qual està el legat del nostre artista més internacional”.

Senabre, per la seua part, s’ha mostrat entusiasmat amb el projecte i ha assegurat que: “és una de les produccions musicals més importants i emocionats de la meua vida”.

En ‘Vivir así es morir de amor’ es farà un recorregut pels temes més importants i emblemàtics de la carrera de Camilo Sesto. L’espectacle, que s’ha creat des del respecte i l’admiració per l’artista, realitzarà a partir del mes de desembre un recorregut per teatres i auditoris de tot el país.

La producció comptarà amb un escenari amb 5 altures, amb multi pantalles, i una escenografia amb més de 20 artistes.

A hores d’ara, ja estan confirmades les primeres ciutats a les quals assistirà aquest homenatge al cantant alcoià, i són: Madrid, Sevilla, Granada, Salamanca, Valladolid, Las Palmas de Gran Canaria, Barcelona, Zaragoza, San Sebastián, Logroño, Palma de Mallorca i València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *