foradia pressupostparticipatiualcoi

Comença la vacunació de persones entre els 51 i els 59 anys

Des de la Conselleria de Sanitat s'espera poder administrar durant aquesta setmana 279.189 dosi de les quatre vacunes que ja estan disponibles

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst administrar durant aquesta setmana un total de 279.189 dosis de les quatre vacunes que estan autoritzades pel mercat europeu.

Concretament, de Pfizer es destinarà la quantitat més gran a persones entre els 51 i 59 anys, un total de 113.875 dosis, i una altra part serà per a la vacunació de persones majors de 66 anys, I per a persones amb condicions d’alt risc. D’aquesta farmacèutica s’utilitzaran durant aquesta setmana 203.844 dosis.

De Moderna, hi haurà un total de 50.340 dosis, de les quals, la major part serà per a les persones entre 51 i 59 anys, però, d’aquestes, 8.600 s’utilitzaran també per a persones d’alt risc.

15.005 seran les dosis que la Generalitat tindrà de Janssen, i distribuirà aquestes vacunes monodosi als grans centres de vacunació i seran destinades al mateix grup d’edat.

Per últim, les dosis d’AstraZeneca, 10.000 en aquesta setmana, s’utilitzaran per a posar la primera dosi a persones entre 60 i 65 anys, i per a completar la vacunació d’aquest grup d’edat.

Tots ells rebran la citació de forma telefònica, o bé amb una telefonada, o amb un missatge, en el qual s’indicarà la data, l’hora i el lloc de la vacunació. Si les dades no estan actualitzades es poden modificar al següent enllaç. La cita també es pot consultar a través de l’aplicació de GVA +Salut. Però, per a qualsevol dubte, la conselleria ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon 900 300 555 per a resoldre qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *