foradia subscriutegrat

Ana Sempere: “S’ha de vacunar prompte a la majoria de la gent perquè açò s’acabe ja”

Cada vegada va més de pressa el procés de vacunació i per tant hi ha més grups vacunats, i en Alcoi, es poden veure algunes cues al Complex Esportiu Eduardo Latorre de gent que està esperant el seu torn per a rebre la seua dosi. Així va ser el cas d’Ana Sempere, que pertany al grup de persones entre els 60 als 65 anys, que a principis d’abril van rebre la primera dosi de la vacuna AstraZeneca. Com ella mateixa explica: “No vaig estar nerviosa, sols un poquet abans d’entrar, però per sort, vaig anar mitja hora abans i vaig entrar de seguida, així que tampoc hi va haver temps a pensar. Així i tot, jo anava convençuda de vacunar-me”.

Respecte als famosos efectes secundaris, aquesta dona indica que ella no sentia por, ja que “és normal que una medicina done efectes secundaris, per això no tenia massa manies. Haguera tingut les mateixes amb la resta de vacunes”. Ana no va sentir cap molèstia després d’haver sigut vacunada. La seua pròxima dosi arribarà al mes de juny.

Per tal d’animar a la gent aquesta vacunada afirma que: “És més el benefici en general, sobretot per a la població, perquè s’ha de vacunar a un percentatge molt alt de població per què açò baixe de veres. Ara, s’està veient que les persones que són molt majors i que ja estan vacunades, ja no estan patint la malaltia d’una forma tan greu”, i assenyala la importància de vacunar de forma ràpida: “Si tardem a vacunar i venen noves soques del virus, al final les vacunes no serviran, així que s’ha de vacunar prompte a la majoria de la gent perquè açò s’acabe ja”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *