foradia subscriutegrat

La Banda de l’IES Andreu Sempere ja ha recaptat 1.515 euros

En sis dies que porta la campanya en marxa ja s'ha aconseguit recaptar el 13% del necessari per a dur a terme aquest projecte. En total han sigut 40 les persones que han participat

Des de l’IES Andreu Sempere volen crear una banda de música, “un projecte artístic enriquidor per a tot l’alumnat que implica treball en valors com la col·laboració, l’esforç, la participació en un projecte col·lectiu, la millora de la convivència i la implicació amb el grup”, expliquen des del centre.

Per a aconseguir-ho han posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la fundació ‘Mi grano de arena’, en la qual la gent pot fer les seues donacions. Sols porten sis dies amb aquesta recaptació i 40 persones han participat, aportant un total de 1.665 euros a la causa, el que seria un 13% de l’objectiu final. Encara queden 34 dies per a poder fer les donacions mitjançant aquest enllaç.

Per a crear la banda necessiten comprar: 4 flautes travesseres, 8 clarinets, 3 saxofons alts, 3 saxos tenors, 5 trompetes, 3 trombons, 2 bombardins, 1 bombo, i plats, així com els accessoris necessaris per a tots els grups de l’ESO, com embocadures, canyes, o oli.

En total el cost de tot és de 33.000 euros, però el centre posarà 13.000 euros, la mateixa quantitat que s’espera aconseguir amb la campanya, i a més, es rebran 5.000 euros d’assignació econòmica del Projecte d’Investigació i Innovació educativa (2021-2023), i els 2.000 de les famílies en concepte de material curricular durant els dos primers anys. A més, també es compta amb el suport de l’AMPA del centre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *